Föreningslokal

Medlemmar som vill arrangera tillställningar av olika slag, har möjlighet att hyra föreningslokalen, Östra Skansgatan 8A.

Vad finns här?

I lokalen finns ett par långbord, en soffgrupp med bäddsoffor och ett pentry. Vid långborden ryms cirka 30 personer. Extra stolar finns i förrådet i korridoren. Täcken och kuddar ligger i bäddsofforna.
I pentryt finns diskmedel, diskborste, soppåsar, wettexdukar och kökshanddukar.

Bokning

Föreningslokalen bokas på bokningstavlan i korridoren utanför tvättstugan. Rummet kan nyttjas från kl 12:00 den bokade dagen och ska lämnas senast kl 12:00 nästkommande dag. Kostnaden för bokningen (300 kr/dygn) läggs till på en kommande månadssavi.
Man kan ha 7 framtida dygn bokade samtidigt, så snart ett bokat dygn har startat kan man boka ytterligare ett.
Man kan boka upp till 14 dygn per månad.
Instruktioner till bokningssystemet finns att ladda ner här.

Instruktioner

Tydliga instruktioner för hur man använder diskmaskin och kaffekokare finns i pentryt. Bruksanvisningar för spis, ugn och övriga maskiner finns i hyllan bredvid fläktkåpan.

Innan du lämnar

För att det ska vara trevligt att nyttja vår föreningslokal behöver den städas efter varje användning. Dammsugare och mopp för våttorkning finns i förrådet ute i korridoren.

Trivselregler

Tänk på att visa hänsyn gentemot grannarna vid exempelvis fester, en bra hållpunkt är att det ska vara tyst mellan klockan 22:00 och 07:00.
Det är ej tillåtet att röka i lokalerna. Av allergiskäl får pälsdjur ej medföras.

Felanmälan

Om man upptäcker fel eller skada på köksmaskiner eller VVS anmäler man det till HSB via felanmälan på hsb.se/goteborg/felanmalan eller på telefon 010-442 24 24
I övrigt anmäls eventuella skador till styrelsen@albert.se.